Solution Graphics

english français nederlands deutsch español

Zon, zee, strand en ....duiken

Welkom bij Diverspoint. Voor al je duiken en snorkelplezier, of een ochtend of middagje vissen op zee in een bootje. Wij zijn te vinden in Puerto Morelos, Mexico.

Duiken

Ben je van plan om je vakantie in Puerto Morelos onder water door te brengen? Dan is Diverspoint "the place to be" voor al jouw recreatieduiken. Heb je nog geen certificaat? Geen probleem, ontdek de onderwaterwereld met een Discover Scuba. Als je hierna bent aangestoken met het duikersvirus, is het mogelijk om een PADIcursus te volgen bij ons, zodat ook jij de schoonheid van de onderwaterwereld kunt ontdekken.

Duiken in een cenote

Doe een duik in een cenote, dit gebied staat bekend om zijn cenotes. Het water is kristalhelder, omdat het wordt gefilterd door de verschillende lagen van kalksteen, voordat het uiteindelijk in de ondergrondse rivieren en bronnen terechtkomt.

Duiken met haaien

Van november tot en met februari. Heb jij stalen zenuwen en durf jij te duiken terwijl er stierhaaien om je heen zwemmen die gevoerd worden tijdens de duik? Dit is een speciale duik met speciale voorwaarden. Meer info...

Snorkelen

Het rif in Puerto Morelos is een prachtig beschermd nationaal park en het ligt hier een paar honderd meter van het strand vandaan. Het is er vol met kleurige vissen en mooie koralen. Boek via ons een snorkeltrip en zie voor jezelf hoe mooi en kleurrijk het rif is. Als je geen duiker bent, is dit iets wat je absoluut moet doen tijdens je verblijf in Puerto Morelos.

Mocht je willen snorkelen vanaf het strand, omdat je om welke reden dan ook niet helemaal naar het rif wilt, dan hebben wij snorkeluitrusting te huur, inclusief de reddingsvesten, zodat je heerlijk rond kunt dobberen in het water.

Snorkelen met walvishaaien

Van 15 mei tot 17 september is het mogelijk om te snorkelen met walvishaaien. Maak je vakantie onvergetelijk door een snorkeltrip met deze walvishaaien. Ze zijn te vinden in de buurt van het eiland Contoy en komen elk jaar terug. Meer info...

Vissen

Vind je het heerlijk om een deel van de dag, in een boot, op het water door te brengen? Dan kunnen wij een vistrip aanbieden in Puerto Morelos. Dit is je kans om je eigen eten te vangen met jouw vangst van de dag.

moray eel and friend © photo johan slagter diverspoint puerto morelos