Solution Graphics

english français nederlands deutsch español

Contoy

Dagelijks vertrek 09.30-17.00 aankomst bij marina Flamingo Cancun.

Deze ecotour is voor de natuurliefhebbers. Het eiland is sinds 1961 een beschermd natuurgebied, en in 1998 is het uitgeroepen tot een Nationaal Park. Op het eiland mogen per dag maar 200 personen komen. Bezoek per boot Isla Contoy en op de terugreis Isla Mujeres.

De boot gaat eerst naar het rif Ixlach bij het eiland Contoy voor een snorkeltour om daarna richting het eiland te gaan wat tevens nationaal park is met een vogelreservaat. Geniet van het eiland met of zonder gids. Voor de lunch wordt een typisch streekgerecht klaargemaakt, Tikin-Xic (vis), kip, rijst salade, fruit, brood, totopos (chips) en Mexicaanse sausjes. Na de lunch is het tijd om weer aan boord te gaan van de boot. Nu varen we naar Isla Mujeres waar je een uur de tijd hebt om het eiland te verkennen en daarna is het tijd om weer terug te gaan naar Cancun.

 

Isla Contoy & Isla Mujeres met een grote boot Prijs
Kinderen van 12 jaar en ouder, volwassenen USD 115
Kinderen van 5-11 jaar USD 85
Kinderen van 0-4 jaar Gratis
Extra:te betalen bij de haven, entree nationaal park/havengeld, per persoon. USD 12

 

Inclusief:

Tips:

Belangrijk, niet inclusief: Havengeld en entree voor het park indien van toepassing moeten ter plaatse worden betaald voor het aan boord gaan. Kosten hiervoor zijn USD 10.

Lijkt dit je een geweldige ervaring, neem contact op met ons per email of bel ons!!!